+373 (69)22-60-86Luni–Vineri: 9:00–18:00

Despre noi

Ciclul complet de producție / montarea, demontarea oricăror construcții

Pe scurt despre noi

Compania „PROPLEX SRL” este producătorul de ferestre și uși cu propriul ciclu complet de producție; din acest motiv putem să controlăm calitatea articolelor produse și să oferim cele mai bune prețuri de pe piață.

Compania a fost întemeiată în 2004 de către profesioniștii în domeniul producerii de ferestre cu experiență de muncă de peste 10 ani pe piața Republicii Moldova. Mizăm cu încredere pe folosirea celor mai avansate tehnologii germane de profile PVC produse de liderul german la nivel mondial KBE cu folosirea fitingurilor rezistente la uzură de la MACO și SIEGENIA-AUBI; acest fapt ne permite să Vă realizăm orice idee creativă la cea mai bună calitate.
Orice produs este însoțit de certificatul său de calitate.

Folosim materiale moderne, ecologice și durabile. Orice construcții de ferestre și uși, bovindouri, pereți despărțitori de birou, fațade ale clădirilor, lucarne și grădini de iarnă - toate acestea reprezintă nu doar direcțiile activității noastre, ci și activitatea noastră direcționată spre satisfacerea fanteziilor Dumneavoastră.


Avantajele Pentru Dumneavoastră și de ce la noi

Calcule operative

Știți dimensiunile ferestrelor Dumneavoastră? Vă facem calculele timp de 10 minute!

Ferestre fără plată în avans

La semnarea contractului nu achitați nimic!

Măsurare gratuită

Măsurarea și calcularea prețului vor dura 20 de minute. Specialistul va veni la Dumneavoastră chiar astăzi!


Pic

Producția noastră

Producție proprie - un control permanent al calității; prețuri flexibile și plăcute

Pic

16 ani de experiență

Am studiat toate dificultățile și nuanțele - ne putem apuca de o comandă de orice complexitate.

Pic

Calitate germană

Produsele noastre Vă vor servi un timp îndelungat, păstrându-și funcționalitatea și aspectul exterior.

Pic

Garanția produselor

Oferim o garanție de 10 ani pentru ferestre și de 2 ani pentru echipament.Parteneri

În producția ferestrelor și ușilor folosim doar materiale produse de brandurile verificate cu cele mai înalte standarde ale calității.


Testimoniale

 

Image

Ёлка Солнышкина

"Давно работаю с этой компанией. Приятно осознавать, что нашем рынке есть столь профессиональный и порядочный стиль работты. Приятно , когда качество наивысшее , а цена наиболее адекватная по сравнению с конкурентами)) Особенно хочу отметить не только эргономичность и функциональность стеклопакетов , но и их эстетичность . Редкое являние кстати))) Хорошо продуманная высота ручек , сами ручки, проклейка уплотнителей , соединение стыков, это то , что меня не может не радовать, как дизайнера. Спасибо компании. Надеюсь Вы станете лидерами на нашем рынке)) А может ими и являетесь)))"

27 august

Image

Tatiana Novakova

„Rapid și calitativ! Angajați amabili și operativi! Recomand!”

20 februarie

Image

Larisa Kaftaeva

„Am rămas mulțumiți de lucrări - rapid, calitativ, profesional! Recomandăm tuturor!”

14 februarie

Image

Dmitrii Vasilievich

„Produse bune și de calitate. O echipă de profesioniști.”

31 mai

Image

Olga Balakina

„Toate ferestrele din casa noastră sunt făcute de această companie. În total am comandat ȘAPTE ferestre, inclusiv ferestrele de la balcon. Să mai fi avut încă 27 de ferestre, am fi apelat la ei încă o dată. TOȚI sunt profesioniști - de la conducători și meșteri de producție până la montatori de care depinde foarte mult rezultatul final! Sunt niște băieți extrem de cumsecade. Se respectă TOATE condițiile stipulate în contract; chiar și termenii, ceea ce are loc nu atât de des. Aveți nevoie de ferestre cu adevărat bune? Apelați aici.”

29 mai


Sign In