+373 (69)22-60-86Luni–Vineri: 9:00–18:00

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Aici puteți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitor la montarea ferestrelor și ușilor din plastic.

Măsurarea

Da, ați putea efectua de sine stătător măsurarea dimensiunilor ferestrei din PVC, dar Vă oferim deplasarea gratuită a măsurătorului la Dumneavoastră pentru a evita problemele în decurs de montare (în acest caz compania noastră nu este responsabilă de montarea produsului).
Chiar și în cazul dimensiunilor standard ale găurii ferestrei dimensiunile construcțiilor pot diferi cu câțiva cm. Specialistul nostru va veni la Dumneavoastră gratuit și la orice oră convenabilă pentru Dumneavoastră.
Nu merită să riscați..
În timpul măsurării pervazurilor și a refluxurilor nu trebuie să ne bazăm pe dimensiunile detaliilor vechi. Lățimea noii ferestre poate fi diferită; din acest motiv noile pervazuri și refluxuri trebuie să fie confecționate conform noilor calcule.
Se recomandă calcularea lățimii pervazului astfel încât acesta să acopere caloriferul doar pe jumătate. montarea refluxurilor presupune proeminențe din perete la o distanță de 5 mm.
Lățimea pervazului și a refluxurilor se calculează după următoarea formulă: lățimea peretelui - lățimea profilului + dimensiunile golurilor și ale proeminențelor.

Comanda și montarea

Unii clienți care au procurat modele vechi de ferestre au observat apariția condensului sau suflarea și întreabă dacă ar fi posibilă schimbarea doar a sticlelor termopan? Da, desigur.
În acest caz Vă recomandăm să apelați din timp la un specialist pentru consultare.
Putem face ferestre din PVC de orice formă și dimensiune. Măsurătorul nostru va lua în calcul toate dorințele Dumneavoastră și vom produce exact ceea de ce aveți nevoie.
Montarea construcțiilor din PVC pe timp de ploaie reprezintă o incomoditate doar pentru montatori. Vremea de afară nu are nicio influență asupra calității și a rezistenței construcției. Pe lângă aceasta, e dificil să preziceți cu exactitate ce vreme va fi în ziua montării. Instalăm ferestrele în 2-3 ore; din acest motiv chiar și în cazul unei ploi torențiale nu vor apărea probleme.
Rama îngălbenește doar în două cazuri. În primul rând, dacă plasticul este de o calitate proastă cu o cantitate mică de stabilizator de lumină. Într-al doilea rând, din cauza îngrijirii incorecte cu soluții abrazive sau pe bază de acetonă / acid. Dacă îngrijirea va fi corectă, ferestrele nu-și vor pierde aspectul exterior inițial nici peste mulți ani.
Plasticul modern este mult mai durabil și simplu în îngrijire, își menține mai bine forma și nu poate fi dăunat de insecte sau umiditate.
Nu există nicio restricție de ordin tehnologic pentru a instala ferestre din plastic în orice casă. puteți alege nuanța profilului asemănătoare cu cea a lemnului și atunci fereastra nu se va deosebi de stilul general al casei.
Ferestrele din plastic sunt complet ermetice. Aceasta presupune necesitatea permanentă de a aerisi încăperea. În cazul în care nu doriți să o faceți manual, Vă recomandăm să instalați supapa de alimentare Air-Box Standart.
Datorită împingerii create de sistemul de ventilare din casa Dumneavoastră, prin supapa Air-Box Standart în încăpere permanent intră aer curat.
Desigur - nu doar ferestrele din plastic pot fi colorate. La noi puteți comanda ferestre pentru balcon și alege nuanța potrivită.
Montarea ferestrelor are loc la o temperatură a aerului nu mai joasă de -18°С. Din momentul demontării ferestrei vechi și montării celei noi trec doar 15-45 de minute. Folosim spuma specială poliuretanică rezistentă față de atmosferă care se fixează suprafață trainic chiar o temperatură joasă a aerului. Este rezistentă față de ultraviolet și ger.
Este important să instalăm banda de montare pe rosturile curățite de gheață și zăpadă. Banda se încălzește cu aer cald pentru extinderea și fixarea mai bună a acesteia.

Îngrijire și recomandări

Este posibil din cauza etanșatoarelor vechi sau de proastă calitate, deformării profilului sau abaterii de la tehnologia standard de montare. Clienții noștri niciodată nu au apelat la noi cu o asemenea problemă. Posibil, e timpul să Vă schimbați etanșatoarele sau să Vă convingeți de calitatea montării.
Așa ceva se întâmplă dacă întoarceți mânerul și cerceveaua nu e închisă. Pentru a rezolva problema, trebuie sa lipiți strâns cerceveaua de ramă din partea balamalelor și a mânerului, se întoarceți mânerul sus, iar apoi - în poziția închisă.
Se interzice folosirea soluțiilor casnice obișnuite (ulei de floarea soarelui, vaselină sau gel pentru încălțăminte). Puteți folosi uleiurile tehnice, sintetice sau soluții special create pentru ferestre de plastic. Aceste soluții se vând în seturi împreună cu soluția de curățire, soluția de îngrijire a etanșatoarelor și unsoare.
În fiecare primăvară și toamnă rama trebuie spălată cu soluții moderne fără adaosuri agresive care îi pot dăuna suprafeței profilului. Aluminiul nu ruginește și nu necesită vopsire; esențial este să spălați rama corect și în mod regulat. Fitingurile, de asemenea, trebuie periodic curățite și unse cu ulei special; etanșatoarele trebuie periodic schimbate pentru a păstra ermetismul și a nu deforma rama.
E drept, nu întotdeauna apariția condensului ne vorbește despre o calitate proastă a ferestrelor. Condensul sau aburii pot apărea pe geam din diverse motive:
 • Flori de cameră pe pervaz. Florile respiră, din această cauză și apare condensul.
 • Treburile casnice ce presupun un nivel mai ridicat de umiditate (spălarea rufelor, curățenia etc.) - ferestrele, de asemenea, pot transpira.
 • Ventilarea insuficientă a încăperii, în special, în casele vechi. Aerisiți încăperea de câteva ori pe zi.
 • Reparația în apartament. Lucrările de finisare provoacă un nivel majorat de umiditate. Aceasta cauzează apariția unei cantități mari de condens pe ferestre. În acest caz așteptați sfârșitul reparației.
La montarea ferestrelor verificați etanșeitatea tuturor cusăturilor; aceasta va micșora și chiar va exclude condensul de pe ferestre.
Cu sistemul nostru glisant din aluminiu nu va apărea o asemenea problemă. Pe lângă aceasta, dacă montarea a fost efectuată corect, rama nu va îngheța - puteți să nu Vă faceți griji cu privire la gheață și condens.

O alegere corectă

 • În primul rând, contează producătorul! Alegeți un producător verificat cu o reputație bună pe piața ferestrelor.
 • Atrageți atenția la calitatea plasticului. Dacă suprafața ferestrelor este mată, probabil, plasticul este de o calitate proastă, va absorbi murdăria și se va spăla rău.
 • Pentru o mai bună izolare fonică aveți nevoie de o fereastră cu sticlă termopan cel puțin dublă.
 • Pentru o mai bună izolare termică alegeți ferestre cu sticle care au o acoperire specială. Ferestrele cu economie de energie Vă vor ajuta să economisiți căldura și să micșorați semnificativ cheltuielile pentru încălzire.
E o întrebare bună! Vă mulțumim!
Un profil de calitate deține următoarele caracteristici:
 • Este rezistent la temperaturi extreme;
 • Asigură o bună izolare termică și fonică;
 • Nu necesită vopsire și se spală ușor;
 • Este durabil (servește peste 40 de ani);
 • Deține o gamă largă de culori pentru un design ideal;
 • Este ecologic - se produce în baza materiei prime ecologice Greenline® (fără utilizarea plumbului).
E greu de spus - fiecare material își are propriile avantaje și dezavantaje. Plasticul nu se teme de umiditate. dar suferă mai mult din cauza schimbării bruște a temperaturilor. Lemnul are o mai bună conductivitate termică, dar este destul de higroscopic. Vă vom ajuta să alegeți cea mai bună variantă anume pentru balconul Dumneavoastră.

Achitare și garanție

Prețul unei ferestre de plastic este determinat de câțiva factori: dimensiunile ferestrelor Dumneavoastră, tipul cercevelelor (oarbe, pliante, combinate), numărul camerelor în profil, producătorul fitingurilor. Fiecare din acești factori poate majora sau micșora prețul final.
Nu credem că merită de menționat faptul că cu cât e mai înaltă calitatea cu atât mai înalt e prețul. :)
La noi veți putea alege o variantă la preț accesibil în dependență de preferințele Dumneavoastră.
Adunăm tot gunoiul în saci speciali și-l scoatem împreună cu rama veche în scară. Dacă doriți, trebuie să achitați suplimentar eliminarea gunoiului cu mașina.
Puteți comanda ferestrele în rate pe 3 luni fără procente și fără taxă inițială. Este cu mult mai avantajos decât un credit. Nu veți cheltui bani suplimentari pentru a plăti procentele.
Mărimea plății în avans este de 80% din suma totală a comenzii. 20% rămase vor fi achitate de către client în ziua livrării și semnării de către Părți a Actului de predare-primire a construcțiilor.
Producția ferestrelor de plastic reprezintă o sarcină complicată, soluționarea căreia presupune ca producătorul și clientul să fie siguri de profesionalismul și fiabilitatea reciprocă. Mijloacele financiare solicitate până la începutul producerii ferestrelor acoperă cheltuielile necesare pentru începerea producerii (costul profilului, fitingurilor, sticlelor termopan etc.) și reprezintă garanția solvabilității clientului.
În acest caz garanția va acoperi doar produsul. Dacă pe parcursul montării veți deteriora fitingurile, sticlele termopan, elementele suplimentare sau dacă pe parcursul timpului vor apărea probleme de exploatare (condensul, permeabilitatea la aer etc.) cauzate anume de montarea incorectă, compania noastră nu poartă responsabilitate pentru aceste probleme.
E mult mai avantajos să comandați montarea la noi - astfel veți primi o garanție de 10 ani atât pentru produs cât și pentru lucrările executate.

Sign In